A tisztításra szoruló alkatrészt eljuttathatod hozzánk személyesen, vagy postán, futárral. Minden esetben kérlek egyeztess velünk személyesen a munkáról. Amikor megérkezett a munkadarab először felvesszük a munkalapot és dokumentálunk minden fontos adatot. Az átvételkor minden esetben fotót készítünk a tisztításra kapott alkatrészről. Ezután előkészítjük a fémdarabokat a tisztításhoz. Amennyiben előre szétszerelt egységet kapunk a következő lépés a zsírtalanítás és nagyobb lerakódások eltávolítása. Amennyiben egész karburátorokat kapunk azokat a kért mértékben szétszereljük, dokumentáljuk és felcímkézzük az összetartozó darabokat. A tisztítás ezt követően kezdődik és a munkadarab méretétől, illetve a lerakódások és szennyeződések mértékétől függően 30-tól 300 percig tölt időt a mosóban.  A tisztítás végeztével a munkadarabokat levegővel kifúvatjuk és megszárítjuk. Ezután az összetartozó darabokat összeszereljük a kapott állapotoknak megfelelő és a szétszerelés során dokumentált beállításokra. Mi így dolgozunk. 

Hogyan juttathatod el a tisztítandó darabokat?

Személyesen, futárral, csomagküldő céggel, csomagküldő automatába, stb. A kézhezvételt követően minél gyorsabban elkezdjük a tisztítást, majd a munka végeztével visszaadjuk vagy visszaküldjük az elkészült darabot. A vállalási határidőt minden esetben előre egyeztetjük az ügyféllel, amennyiben a tisztítás során nem lép fel váratlan esemény, ezt minden esetben tudjuk tartani. Fontos számunkra a megbízhatóság, az adott szó értéke.

Fontos!

A tisztítás során az eredeti elemek tömítettsége változhat, az O gyűrűk, tömítések vagy tűszelepek a tisztítást követően ereszthetnek.  A tisztítás nem jelenti a porlasztó felújítását. Amennyiben erre lenne igény természetesen be tudunk szerezni megfelelő felújító szettet, de a porlasztó pontos, az adott motorhoz megfelelőbeállítása akár a tisztítás akár a felújítást követően szakműhelyben javasolt. 

Sérült, hiányos vagy javított egységek tisztítását nem vállaljuk, az erősen sérült vagy elhasznált kötőelemekről szétszerelés esetén tájékoztatjuk és igény szerint rozsdamentes darabokra cseréljük (ebben az esetben javasolt valamennyi darabot cserélni pl. úszóházon).

Garanciát csak a tisztításra vállalunk, a tisztítás során felmerülő hibák vagy korábbi javítások és ebből fakadó a tisztítást követő működési rendellenességre sem tudunk garanciát vállalni.

Az elkészült munkadarabokról minden esetben egyeztetünk, és megrendelő igényeinek megfelelő módon küldjük azokat vissza. Így dolgozunk mi 🙂